Blog Page

9 februari 2015

Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek

logo_duurzaamheidLisse duurzaam heeft zich aangemeld voor de aanmoedigingsprijs van de Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek. De Duurzaamheidsprijs van de Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen voor ondernemers in de Bollenstreek.

Lisse Duurzaam baseert haar nominatie op de recente energielabel mailing van de nationale overheid. Alle woning zijn met behulp ba==van de brief op de hoogte gebracht van een voorlopig label wat de rijksoverheid heeft vastgesteld. Is dit wel een juist label? wat als u het label wilt verbeteren, wat kunt u dan doen? Welke mogelijkheden liggen er om het label te toetsen en wat zijn de kosten als u het label wilt verbeteren?

Kijk op de pagina energierapport voor meer informatie.